Vloeren - Vloeren

Vloeren van Aart van de Pol

KIES VOOR STIJL EN KWALITEIT

De kracht van een goede vloer

Een vloer heeft een enorme impact op de uitstraling en sfeer van een ruimte. Bij Aart van de Pol begrijpen we dat maar al te goed. Daarom bieden wij een breed scala aan designs, kleuren en materialen om ervoor te zorgen dat jij de perfecte vloer kunt vinden die past bij jouw stijl en smaak. In onze showrooms in Deventer en Hengelo vind je diverse vloeren van hoogwaardige materialen, zoals beton, hout en PVC. Natuurlijk bieden wij ook laminaat en tegels. Al onze vloeren zijn duurzaam, vochtwerend en geluiddempend. Onze deskundige adviseurs helpen je hier graag bij het samenstellen van jouw ideale vloer.

Alles onder één dak

Bij Aart van de Pol geloven we in een totaalpakket. Naast onze vloerenadviseurs hebben we ook een eigen team van specialisten die jouw vloer kunnen plaatsen. Zo ben je er zeker van dat alles volgens afspraak wordt gerealiseerd. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van verschillende partijen, want wij bieden alles onder één dak aan.

Vloeren - CB3 - Tegels als sfeermakers

Tegels als sfeermakers

In onze tegelstudio in onze showrooms vind je een breed assortiment aan tegels voor jouw badkamer. Van keramische tegels met een houtlook tot mozaïektegels en XXL tegels in betonlook en PVC-vloeren. Bij Aart van de Pol is er voor iedere smaak wel een passende tegel te vinden. Onze showroom in Hengelo en in Deventer hebben we ook verschillende voorbeeldbadkamers met wandtegels  en vloeren waar je inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen badkamer.

Kies voor tegels op je woonvloer

De populariteit van tegels als vloerbedekking neemt steeds meer toe, en dat is niet zonder reden. De productietechnieken worden steeds geavanceerder, waardoor tegenwoordig verfijnde en bijzondere designs mogelijk zijn. Zo kunnen natuurproducten zoals hout en beton perfect worden nagebootst met behoud van de voordelen van een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. Duurzaamheid, slijtvastheid en gemakkelijk schoon te houden: dit zijn slechts enkele voordelen die onze tegel- en PVC-vloeren bieden. En ze zijn ook nog eens geschikt voor vloerverwarming!

Vloeren - CB4 - Kies voor tegels op je woonvloer

Kies voor woonvloeren van Aart van de Pol

Als je op zoek bent naar hoogwaardige vloeren van uitstekende kwaliteit, dan ben je bij Aart van de Pol aan het juiste adres. In onze showrooms in Deventer en Hengelo kun je verschillende vloeren, tegels en materialen bekijken die jouw keuken of badkamer naar een hoger niveau tillen. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en ons eigen team van specialisten zorgt ervoor dat jouw nieuwe vloer met oog voor detail wordt geplaatst. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om zelf te ervaren wat Aart van de Pol te bieden heeft. Wij verrassen je graag!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

Vloeren - CBA - Onze zekerheden

Onze zekerheden

  • Persoonlijke werkwijze
  • De zekerheid van garanties
  • Het resultaat van vakmanschap
  • Gerenommeerde merken
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • CBW-erkend