Keukens - Keukens

Keukens van Aart van de Pol

WAAR KWALITEIT EN VAKMANSCHAP SAMENKOMEN

Ontdek de talloze mogelijkheden voor jouw keuken

Een keuken waar je gezelligheid vindt, waar je lekker eet en geniet van het gemak van goedwerkend apparatuur. Bij Aart van de Pol snappen we deze wensen. We willen je dan ook graag laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn om jouw ideale keuken te realiseren. Sterker nog: we willen je met ons inzicht en ervaring verrassen met slimme oplossingen en creatieve vondsten. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door onze deskundige adviseurs!

Keukens - CB2 - Keukentrends
Keukentrends

5 Inspirerende trends

Op zoek naar een keuken die niet alleen aan je wensen voldoet, maar ook een echte eyecatcher is? Ontdek de keukentrends van dit moment bij Aart van de Pol, met vestigingen in zowel Deventer als Hengelo.

LEES OVER DE NIEUWSTE KEUKENTRENDS

Keukenadvies

6 tips voor de aanschaf van je keuken

Het kiezen van een nieuwe keuken is een leuke en spannende stap. We zijn er om je door elke fase van het proces te begeleiden. Lees in ons blog 6 waardevolle tips en ideeën om je te helpen bij het kopen van jouw gloednieuwe keuken.

KRIJG 6 TIPS VOOR JOUW KEUKENAANKOOP

Keukens - CB3 - Keukenadvies

Goede kwaliteit keukens

Bij Aart van de Pol hechten we veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige producten en materialen. Deze materialen zorgen niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar garanderen ook dat jouw keuken jarenlang meegaat. Wij geloven dat een keuken niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een statement moet maken in je interieur.

Keukens - CBafb - Projecten - Keukens - 3x inspiratie
Keukens - CBafb - Projecten - Keukens - 3x inspiratie
Keukens - CBafb - Projecten - Keukens - 3x inspiratie

Top keukenapparatuur

En laten we het hebben over de apparatuur! Droom je van een grote stoomoven, een kokend waterkraan of zelfs een luxe koffiezetapparaat? Bij Aart van de Pol kunnen we deze apparaten direct inbouwen en installeren in jouw nieuwe keuken. Met ons brede assortiment aan topmerken, zoals Atag, Miele en Siemens wordt koken pas echt een feestje.

“We zorgen voor een keuken waar je graag bent en veel tijd wilt doorbrengen.”

Keukens - KQ - We zorgen voor een keuken waar je graag bent en veel tijd wilt doorbrengen.

Maatwerk keukens

Wij begrijpen dat het ontwerpen van jouw ideale keuken maatwerk vereist. Daarom luisteren we naar jouw wensen en voorkeuren en brengen we deze samen tot een uniek ontwerp. En zodra je helemaal tevreden bent, maken we samen een heldere planning voor de keukenverbouwing. Onze eigen monteurs zorgen ervoor dat jouw keuken tot in de puntjes wordt geïnstalleerd en afgewerkt. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je meteen genieten van jouw nieuwe kook- en genietplek.

 

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt

Keukens - CBA - Onze zekerheden

Onze zekerheden

  • Persoonlijke werkwijze
  • De zekerheid van garanties
  • Het resultaat van vakmanschap
  • Gerenommeerde merken
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • CBW-erkend