Badkamers - Badkamers

Badkamers van Aart van de Pol

ONTDEK DE MOOISTE BADKAMERS EN SANITAIR BIJ AART VAN DE POL

Badkamers van keuken- en badkamerspecialist Aart van de Pol in Deventer en Hengelo

Wanneer je bezig bent met een nieuwe badkamer of toilet of een renovatie is het leuk om zo veel mogelijk inspiratie op te doen. Met al je ideeën op zak kun je vervolgens een goede keuze te maken in het sanitair en tegels. Kom vooral langs in onze showrooms in Hengelo of Deventer om al het moois te ontdekken dat wij te bieden hebben. Je kunt rustig rondlopen en inspiratie opdoen terwijl je geniet van een kopje koffie. Ons deskundige team staat altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je advies op maat te geven.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt

Complete badkamers voor jou

Als je denkt aan een complete badkamer, wil je dat deze perfect bij jou past. Bij je woonsituatie, bij je levensfase, stijl en budget. Daarom hebben we een breed scala aan unieke badkamers ontworpen, elk met zijn eigen karakter en stijl. Of je nu houdt van luxe en design of juist de charme van landelijk klassiek wilt ervaren, bekijk onze projecten op onze website of ontdek in onze showroom wat je aanspreekt. Laat je verrassen door onze veelzijdige collectie complete badkamers!

Badkamerideeën

5 inspirerende badkamer ideeën

Ontdek 5 inspirerende ideeën om een heerlijke badkamer te realiseren. We geven je graag gedurfde suggesties om je badkamer extra luxe en comfort te geven. Een regendouche, of extra comfort van een dubbelle wastafel. We laten je unieke mogelijkheden zien.

ONTDEK TIPS VOOR JE NIEUWE BADKAMER

Badkamers - CB4 - Badkamerideeen
Badkamers - CB5 - Toilet ideeen
Toilet ideeën

5 tips voor de renovatie van je toilet

Wil jij je toilet een luxe upgrade geven? Ontdek 5 inspirerende ideeën die je toilet naar een hoger niveau tillen. Kies het perfecte type toilet, experimenteer met bedieningspanelen en tegels, verwarm met elegante radiatoren en voeg spiegels en accessoires toe voor de finishing touch.

KRIJG 5 TIPS VOOR JOUW TOILETRENOVATIE

 

“Badkamers die spreken van jouw stijl, onze passie.”

Badkamers - CB6 - sf quote - Badkamers die spreken van jouw stijl, onze passie.

Badkamerdesign en sanitairmerken van hoge kwaliteit

Onze showrooms zijn meer dan alleen ruimtes gevuld met prachtige badkamerproducten. In zowel Hengelo als Deventer vind je de nieuwste trends op het gebied van badkamerdesign. Hier ontdek je een breed scala aan hoogwaardige badkamerproducten, van luxe badkuipen en stijlvolle wastafels tot innovatieve douchesystemen en designer kranen. Wij geloven namelijk dat een badkamer niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en duurzaam. Daarom werken we alleen met gerenommeerde merken en materialen van topkwaliteit.

Badkamers - CBafb - Projecten - Badkamers - 3x inspiratie
Badkamers - CBafb - Projecten - Badkamers - 3x inspiratie
Badkamers - CBafb - Projecten - Badkamers - 3x inspiratie

Badkamer installatie

Bij Aart van de Pol willen we elk aspect van ons werk graag goed doen, van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking. We nemen de tijd om naar je wensen te luisteren, je te adviseren en samen met jou een badkamer te creëren die je verwachtingen overtreft.

Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw dat je badkamer- of keukenrenovatie vlot en probleemloos verloopt. We begrijpen de technische aspecten en mogelijkheden van deze ruimtes en zorgen ervoor dat onze adviezen realistisch en uitvoerbaar zijn. Onze aanpak begint vaak met een huisbezoek om jouw specifieke situatie te beoordelen en onaangename verrassingen te voorkomen. Onze installateurs blijven voortdurend bijgeschoold, wat betekent dat we altijd werken volgens de nieuwste technieken. En niet alleen voor badkamers, maar ook voor keukens en vloeren staan we voor je klaar met dezelfde toewijding en expertise.

Badkamers - CBA - Onze zekerheden

Onze zekerheden

  • Persoonlijke werkwijze
  • De zekerheid van garanties
  • Het resultaat van vakmanschap
  • Gerenommeerde merken
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • CBW-erkend