Projecten - Projecten

Projecten van Team Aart

Gedurfde ontwerpen voor puur thuisgeluk

Ontdek onze gerealiseerde projecten

Wil jij jouw keuken of badkamer stijlvol en bijzonder inrichten, of een mooie woonvloer uitkiezen samen met ervaren experts? Maak kennis met Aart van de Pol, dé specialist in keukens en badkamers. Met zijn oog voor design en interieur creëeren wij de meest prachtige ruimtes. Benieuwd naar onze projecten? Neem snel een kijkje op deze pagina's en laat je inspireren door al het moois dat wij hebben gemaakt.

  

Keukenprojecten
Elk keuken project van Aart van de Pol laat een unieke visie zien, waar vakmanschap en innovatie samenkomen. We creëren keukens die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling vormen van persoonlijke stijl. Strak modern of warm, landelijk, Aart van de Pol weet hoe hij je keuken kan veranderen tot een prachtige, functionele ruimte. 

Badkamerprojecten
Elke badkamer van Aart van de Pol wordt met zorg ontworpen en vervaardigd. We laten comfort en stijl samenkomen tot een uniek ontwerp dat jouw wensen volgt. Een aangename relaxruimte of een slim ontworpen ruimte waar de hele familie tegelijk kan verblijven? Tot in de kleine details maakt Aart van de Pol badkamers die een gevoel van welzijn brengen, om elke dag een goede start in je badkamer te maken.

Woonvloeren projecten
Aart van de Pol laat graag zien dat je met woonvloeren talloze mogelijkheden hebt. Tijdloze houten of hedendaagse betonlook vloeren, elk project laat vakmanschap en creativiteit zien. Met oog voor detail zorgt Aart van de Pol voor woonvloeren die je huis een fijne persoonlijke sfeer geven.