Hoe het begon - Hoe het begon

Hoe het begon

AL 20 JAAR DE KEUKEN- EN BADKAMERSPECIALIST IN OVERIJSSEL

Aart van de Pol, is de specialist op het gebied van keukens en badkamers die jouw dromen werkelijkheid maakt. Met ruim 20 jaar ervaring heeft hij een indrukwekkende reputatie opgebouwd in Hengelo en Deventer.

Snelgroeiende ondernemer

Het avontuur begon in april 2004, toen Aart van de Pol zijn bedrijf startte aan de Traasterdijk. In een oude melkfabriek begon hij met het waarmaken van zijn droom. Het bedrijf groeide snel en al gauw werd er een nieuw pand gekocht. In februari 2009 verhuisden ze naar het centrum van Bathmen.

Maar daar bleef het niet bij. De groei van Aart van de Pol ging door. In mei 2012 openden ze een groot pand in Hengelo waar ze niet alleen keukens, maar ook badkamers en vloeren aanboden. En dat was nog maar het begin.

"Showroom Deventer - een nieuwe stap in het succesverhaal."

Hoe het begon - CB2 - sf quote - Showroom Deventer

Grote showroom in Deventer

In 2023 ontving Aart van de Pol de sleutel voor een nieuwe locatie aan de Hunneperweg, in Deventer een nieuwe stap voorwaarts in hun succesverhaal.

Aart van de Pol begrijpt dat een keuken of badkamer meer is dan alleen functioneel. Het moet een plek zijn waar jij je thuis voelt, kunt ontspannen en genieten van het leven. Dat maakt Aart van de Pol bijzonder. Hun filosofie draait om klantgericht ontzorgen bij het realiseren van jouw droomkeuken of -badkamer. Ze streven naar unieke en op maat gemaakte ontwerpen die jouw verwachtingen overtreffen. Met een hoofdrol voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zonder de hoofdprijs te betalen.

Ontdek onze showrooms

Bezoek hun showroom of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor Aart van de Pol: dé specialist in luxe keukens en badkamers in Hengelo en Deventer.

Hoe het begon - CBA - Showroom Deventer

Showroom Deventer

Hunneperweg 5
7418 EH Deventer
T 0570 544 441

deventer@aartvandepol.nl

Showroom Hengelo

Wegtersweg 5-11
(Naast de Gamma)
7556 BP Hengelo
T 074 249 10 44

hengelo@aartvandepol.nl

Hoe het begon - CBA - Showroom Hengelo

“Aart brengt vakmanschap in jouw huis.”

Hoe het begon - CB7 - sf quote - aart brengt vakmanschap