Over ons - Over ons

Over Aart van de Pol

De keuken- en badkamerspecialist die je dromen waar maakt

Maak je keuken- en badkamerdromen werkelijkheid met Aart van de Pol, dé specialist in Hengelo en Deventer. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor Aart van de Pol.

Over ons - CBafb - Over ons team

Wie we zijn

Bij Aart van de Pol begrijpen we dat jij als klant unieke behoeften hebt. Daarom hebben we een klantgerichte aanpak ontwikkeld die erop gericht is om aan al jouw wensen te voldoen. Want laten we eerlijk zijn, het draait om jouw woonplezier! We hebben een schat aan expertise en een grote passie voor vakmanschap, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat jouw keuken of badkamer helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt

Aart van de Pol in de schijnwerpers: het verhaal achter ons succes

De naam Aart van de Pol is de laatste tijd niet onopgemerkt gebleven, en om goede redenen! We zijn recentelijk in het nieuws verschenen, in twee uitgaven met een uitgebreid artikel. In de Bathmense Krant De Gids, week 16 editie van 2024, hebben we een prominente plek gekregen op pagina 7. Het artikel, zowel advertentie als redactioneel, werpt een licht op het ondernemerschap van Aart van de Pol. Daarnaast heeft het MKB Magazine, editie april 2024, ook ruimte gemaakt voor het verhaal van Aart van de Pol. Op pagina 56 van deze uitgave, kun je meer lezen over onze inspirerende reis en onze visie op ondernemen.

"Wij onderscheiden ons door ons advies op maat. We denken vanuit de klant."

Over ons - CB2- Sf Quote - Wij onderscheiden ons door ons advies op maat.

Ons team

Ons team heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan. We houden van ons vak en zijn experts op het gebied van maatwerk. We zorgen ervoor dat jouw wensen tot in de kleinste details worden vervuld. Onze vakmannen weten precies hoe ze een ontwerp maken voor je badkamer of keuken door goed te luisteren en je te verbazen met creativiteit en inzicht. En het beste van alles? Klanttevredenheid staat bij ons echt centraal.

Onze werkwijze

We hebben een geweldig team van monteurs en back-office medewerkers die veel plezier hebben in hun werk. Ze werken hierdoor samen als een goed geoliede machine. Onze communicatielijnen zijn kort en zo kunnen we snel schakelen. Resultaat? Alles verloopt soepel en jij bent op de hoogte.

Lees over hoe het begon...

Onze showrooms

Bij Aart van de Pol hebben we een ruime showroom in Deventer en in Hengelo vol met inspiratie en complete keuken- en badkameropstellingen. Als speciaalzaak werken we samen met gerenommeerde merken, die we je hier graag laten zien. Ook de laatste trends en nieuwste snufjes kun je in onze winkels bewonderen. Bij ons vind je het allemaal. Kom langs bij Aart van de Pol waar we een harmonieuze balans tussen functionaliteit en luxe vinden.

Lees meer over de opening van onze nieuwe showroom in Deventer

Over ons - CBA - Showroom Deventer

Showroom Deventer

Hunneperweg 5
7418 EH Deventer
T 0570 544 441

deventer@aartvandepol.nl

Showroom Hengelo

Wegtersweg 5-11
(Naast de Gamma)
7556 BP Hengelo
T 074 249 10 44

hengelo@aartvandepol.nl

Over ons - CBA - Showroom Hengelo

Installatie

Bij Aart van de Pol vind je gepassioneerde installateurs die gespecialiseerd zijn in het realiseren van badkamers en keukens. Met een eigen vakkundig installatieteam zorgen we ervoor dat de installatie soepel verloopt. Het geheim van ons succes is resultaatgericht werken en samenwerken met de klant. Zo maken we de mooiste keukens, badkamers en vloeren werkelijkheid. Ook kunnen we bemiddelen in ZZP'ers die voor jou de klus klaren. Dus als je op zoek bent naar een specialist voor je badkamer of keuken in Deventer of Hengelo en omgeving, dan staat Aart van de Pol voor je klaar!

Over ons - CBafb - Over ons - projecten
Over ons - CBafb - Over ons - projecten
Over ons - CBafb - Over ons - projecten

Onze merken

We begrijpen dat een keuken of badkamer geen alledaagse investering is. Keuzes maken we doordacht en weloverwogen. Bij Aart van de Pol kun je rekenen op hoogwaardige materialen die lang meegaan, zonder concessies te doen aan stijl en comfort. Daarom werken we met gerenommeerde merken voor zowel onze keukens, badkamers en vloeren. Wij stellen daaruit een doordachte collectie samen. Onze collectie past geheel bij de trends van vandaag. En hij geeft je ruime keuze om datgene te realiseren wat jou voor ogen staat. Bovenal staat de goede kwaliteit voorop. Dus waar wacht je nog op? Laat ons je droomproject realiseren!

Maak vrijblijvend een afspraak

Als jij op zoek bent naar een partner die jouw droomkeuken of -badkamer kan waarmaken, dan is Aart van de Pol dé perfecte keuze. Met onze jarenlange ervaring en uitstekende dienstverlening zorgen we ervoor dat jij elke dag kunt genieten van het comfort en de luxe die wij je te bieden hebben. Bezoek onze showroom of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt