Raw Stones - Raw Stones

Ontdek Raw Stones vloeren bij Aart van de Pol

Voor sfeer en warmte

Unieke vloeren voor jouw ruimte

Ben je op zoek naar een vloer die zowel karakter als duurzaamheid biedt? Bij Aart van de Pol vind je de prachtige vloeren van Raw Stones. Deze vloeren brengen een unieke, robuuste sfeer in je huis, in je badkamer of keuken. Lees waarom Raw Stones een uitstekende keuze is en waarom wij dit merk in onze collectie hebben opgenomen.

Raw Stones - CB1 - Een authentieke en unieke uitstraling

Een authentieke en unieke uitstraling

Raw Stones vloeren zijn ontstaan uit een zoektocht naar vloeren met een authentieke en unieke uitstraling. Door het gebruik van natuurlijke materialen hebben deze vloeren een warme en karakteristieke look. Of je nu een rustieke keuken, een sfeervolle badkamer of een stijlvolle woonkamer wilt, met Raw Stones creëer je een fijne sfeer die indruk maakt.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt

Onderhoudsvriendelijk en slijtvast

Niemand houdt van urenlang schoonmaken, en dat begrijpen wij bij Aart van de Pol maar al te goed. Daarom zijn Raw Stones vloeren ontworpen met onderhoudsgemak in gedachte. Een simpele schoonmaakbeurt is voldoende om de vloer in topconditie te houden. Dit maakt deze vloeren ideaal voor drukke huishoudens waar onderhoud op het laatste plan komt.

Ideaal voor vloerverwarming

Bij de renovatie of inrichting van je woning is vloerverwarming een luxe die je niet wilt missen. Raw Stones vloeren hebben een minimale dikte, wat ze perfect maakt voor gebruik met vloerverwarming. Dankzij de uitstekende warmtegeleiding geniet je van een comfortabel en warm huis, zonder concessies te doen aan de esthetiek van je vloer.

Raw Stones - CBafb-rawstones 3vk
Raw Stones - CBafb-rawstones 3vk
Raw Stones - CBafb-rawstones 3vk

Maatwerk en ambacht

Elke woning is uniek, en daarom bieden wij bij Aart van de Pol vloeren aan die op maat gemaakt worden. Raw Stones worden volledig in eigen beheer geproduceerd, wat betekent dat je kunt rekenen op vakmanschap en aandacht voor detail. Deze ambachtelijke productie zorgt ervoor dat elke vloer uniek is, met een eigen karakter en charme.

Een duurzame keuze

Bij Aart van de Pol zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Raw Stones passen perfect bij deze visie. De vloeren worden handmatig geproduceerd met een zo laag mogelijke carbon footprint. Door te kiezen voor Raw Stones draag je bij aan een duurzamere wereld, zonder in te leveren op stijl of kwaliteit.

Bij Aart van de Pol staan wij voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Daarom hebben wij Raw Stones in onze collectie opgenomen. Ontdek zelf de unieke uitstraling en voordelen van deze vloeren. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de prachtige vloeren van Raw Stones. Je bent van harte welkom!

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt