Opening showroom Deventer 17 april - Opening showroom Deventer 17 april

Welkom in onze gloednieuwe showroom in Deventer!

Op 17 april 2024 was het zover: we openden vol trots de deuren van onze nieuwe showroom in Deventer voor onze gewaardeerde leveranciers en directe relaties. Tijdens deze gelegenheid verwelkomden we hen voor een eerste blik op ons ruime pand van maar liefst 2000 m2.

Rode loper mag uit

Met een gevoel van trots leidden we onze gasten rond in onze riante showroom, met trendy keukens en badkamers. De rode loper lag uitgerold voor de deur, en in deze feestelijke sfeer ontvingen we onze bezoekers. Heerlijke hapjes werden geserveerd terwijl kleurrijke ballonnen de nieuwe ruimte versierden.

Opening showroom Deventer 17 april - CBA - Inspiratie - Blog - Opening - Rode Loper

Start nieuw avontuur

Samen met ons team hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om onze showroom te veranderen van een kale ruimte tot een sfeervolle plek vol inspiratie en mogelijkheden. Het was mooi om te zien hoe onze genodigden vol verwondering de enorme ruimte verkenden. We werden overladen met felicitaties. Het nieuwe avontuur is voor ons begonnen!

Kom langs in mei en juni tijdens onze feestweken. Je bent ook nu van harte uitgenodigd!

Nieuwe showroom

We hebben onze gasten een rondleiding gegeven door de showroom. Daarbij valt als eerste onze receptie op, een grote ronde balie waar onze klanten warm welkom worden geheten. Dit is een kenmerkend element op de begane grond, waar je tevens een scala aan trendy keukens vindt, variërend van klassiek tot modern. Voor elk wat wils!

Opening showroom Deventer 17 april - CBA - Inspiratie - Blog - Opening - Nieuwe showroom
Opening showroom Deventer 17 april - CBA - Inspiratie - Blog - Opening - Nieuwe showroom
Opening showroom Deventer 17 april - CBA - Inspiratie - Blog - Opening - Nieuwe showroom

Feestelijke openingsweken

Ook jij bent van harte uitgenodigd om langs te komen en te ontdekken wat onze showroom te bieden heeft. In mei starten we onze feestweken ter ere van de nieuwe showroom! Onze feestweken lopen door tot in juni. Mis ze niet en feest met ons mee! Maar ook nu kun je langskomen en in alle rust onze nieuwe showroom ontdekken! We zien je graag!

Opening showroom Deventer 17 april - CBA - Inspiratie - Blog - Opening - Feestelijke opening
Opening showroom Deventer 17 april - CBA - Inspiratie - Blog - Opening - Feestelijke opening

Showroom Hengelo

Vergeet ook niet onze showroom in Hengelo te verkennen, waar je eveneens allerlei ideeën op het gebied van keukens en badkamers kunt ontdekken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen jouw droomkeuken of -badkamer werkelijkheid te maken!

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt

Opening showroom Deventer 17 april - CBA - Inspiratie - Blog - Opening - Hengelo