Inspiratie - Inspiratie

Keuken- en badkamerinspiratie

"Nothing is impossible"

Keuken- en badkamerinspiratie

Stap binnen in de wereld van keukens, badkamers en meer bij Aart van de Pol! Ontdek de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukens, badkamers, toiletruimtes, woonvloeren, sauna's en stoomdouches in onze inspiratieblogs. Laat je verrassen door waardevolle tips en advies om jouw keuken of badkamer werkelijkheid te laten worden. Maak kennis met onze gerenommeerde merken en ontdek hoe je jouw persoonlijke stijl kunt vertalen naar een ongeëvenaarde unieke keuken of badkamer. Laat je verbeelding de vrije loop, ontdek en creëer samen met Aart van de Pol. 

Badkamerideeën

5 inspirerende badkamer ideeën

Ontdek 5 inspirerende ideeën om een heerlijke badkamer te realiseren. We geven je graag gedurfde suggesties om je badkamer extra luxe en comfort te geven. Een regendouche, of extra comfort van een dubbelle wastafel. We laten je unieke mogelijkheden zien.

ONTDEK TIPS VOOR JE NIEUWE BADKAMER

Inspiratie - CB2 - Badkamerideeen
Inspiratie - CB5 - Toilet ideeen
Toilet ideeën

5 tips voor de renovatie van je toilet

Wil jij je toilet een luxe upgrade geven? Ontdek 5 inspirerende ideeën die je toilet naar een hoger niveau tillen. Kies het perfecte type toilet, experimenteer met bedieningspanelen en tegels, verwarm met elegante radiatoren en voeg spiegels en accessoires toe voor de finishing touch.

KRIJG 5 TIPS VOOR JOUW TOILETRENOVATIE

 

Keukenadvies

6 tips voor de aanschaf van je keuken

Het kiezen van een nieuwe keuken is een leuke en spannende stap. We zijn er om je door elke fase van het proces te begeleiden. Lees in ons blog 6 waardevolle tips en ideeën om je te helpen bij het kopen van jouw gloednieuwe keuken.

KRIJG 6 TIPS VOOR JOUW KEUKENAANKOOP

Inspiratie - CB3 - Keukenadvies
Inspiratie - CBA - Onze zekerheden

Onze zekerheden

  • Persoonlijke werkwijze
  • De zekerheid van garanties
  • Het resultaat van vakmanschap
  • Gerenommeerde merken
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • CBW-erkend