Afspraak maken - Afspraak maken

Maak een afspraak

Vrijblijvend wanneer het je uitkomt

Op zoek naar persoonlijk advies voor je nieuwe keuken of badkamer? Bij Aart van de Pol staan onze experts klaar om je te helpen. Maak nu een afspraak met een van onze specialisten in de showroom in Deventer of Hengelo en ontdek hoe we jouw badkamer, keuken of woonvloer kunnen realiseren. Bekijk ter voorbereiding op de afspraak onze tips.

Zo plan je jouw afspraak

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze keuken- of badkamerspecialisten. Kies eerst bij 'Vestiging' de locatie van de showroom die jou het beste uitkomt, selecteer de specialist naar jouw wens, en bepaal de datum en tijd die jou schikken. Na het invullen van je gegevens ontvang je automatisch een bevestigingsmail.

Afspraak maken - CB1 - Wat kun je verwachten

Wat kun je verwachten?

Tijdens de afspraak in onze showroom krijg je uitgebreid en persoonlijk advies van een ervaren specialist. We bespreken je wensen, behoeften en de mogelijkheden voor jouw ruimte. Onze experts laten je de nieuwste trends en innovaties zien en helpen je bij het maken van de beste keuzes voor jouw keuken of badkamer. Daarnaast krijg je een rondleiding door de showroom, zodat je inspiratie kunt opdoen en onze hoogwaardige materialen en afwerkingen kunt bekijken en voelen.

"Vanaf dag 1 ontzettend goed geholpen. En verrast door het ontwerp van onze adviseur. Het klopte helemaal."
- Anja

Voorbereiden op je afspraak: neem afmetingen mee  

Om het meeste uit je afspraak te halen, raden we je aan om een paar dingen voor te breiden:

  • Meet de afmetingen van de ruimte op (lengte, breedte, hoogte) en noteer waar ramen en deuren zitten. Of neem een duidelijke bouwtekening mee.

Tip: met de afmetingen van je ruimte kunnen we tijdens de afspraak meteen gericht aan de slag!

  • Denk na over je voorkeuren voor stijlen en kleuren. Verzamel ideeën en wensen, bijvoorbeeld door foto's of knipsels uit tijdschriften mee te nemen.
  • Maak een lijstje met specifieke vragen of aandachtspunten die je wilt bespreken.

Door goed voorbereid te zijn, kunnen onze specialisten je nog beter van dienst zijn en zorgen we samen voor een efficiënte en inspirerende afspraak. Maak nu een afspraak met Aart van de Pol in Deventer of Hengelo en zet de eerste stap naar jouw droomkeuken of -badkamer. Wacht niet langer en vul vandaag nog het formulier in!

Afspraak maken - CB2 - Voorbereiden op je afspraak: neem afmetingen mee!